-TARSUS’UN KÖYLERİNDE RENKLİ YAZ AKŞAMLARI

-TARSUS’UN KÖYLERİNDE RENKLİ YAZ AKŞAMLARI

-KÖYLERDE YAZ AKŞAMLARI ŞENLENİYOR

-KIRSAL MAHALLELERDE YAZ AKŞAMLARI COŞKUYA DÖNÜŞÜYOR

 

Tarsus Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi koordinesinde, kırsal mahallelerdeki vatandaşların yaz akşamlarını keyifli hale getirmek amacıyla birbirinden renkli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. 7’den 70’e vatandaşlar keyifli zaman geçiriyor.

 

12-16 Ağustos 2024 tarihleri arasında düzenlenen “Köy Bizim Şenlik Bizim” ve “Yayla Şenlikleri “etkinlikleri birbirinden eğlenceli anlara sahne oluyor. Son olarak Gülek ve Sayköy Mahallesi’nde gerçekleştirilen etkinliklerde hem çocuklar, hem de aileler doyasıya eğlendi.

 

Etkinliklerde, drama atölyesi, çocuk tiyatrosu, yüz boyama atölyesi, balon atölyesi, interaktif dans atölyesi, kukla/gölge oyunu ve geleneksel oyunlar yer alıyor. Aynı zamanda Halk Oyunları Gösterisi ve Türk Müziği Orkestrası Konseri gerçekleştiriliyor.  Tarsus Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi yapılan şenlikleri, köylerde etkinliklere ulaşamayan vatandaşların ayağına getirmeye devam edecek.

 

“TÜM HALKIMIZA ULAŞMA GAYESİYLE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”

Etkinliğin önemine değinen Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, “Mersin Büyükşehir Belediyemiz iş birliği ile düzenlediğimiz şenliklerle kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarımıza ulaşıyor, akşamlarına renk katıyoruz. Tarsus’ta merkezden kırsala kadar tüm halkımıza ulaşma gayesiyle çalışmalarımız sürüyor.” dedi.